Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

'Een afscheid als troostrijke herinnering'

Neem gerust contact met ons op

Uitvaartondernemer Huissen

aster uitvaartzorg tessa hendriks

Aster uitvaartzorg is een uitvaartondernemer in Huissen die inmiddels een vertrouwd gezicht is. Samen haar kleine, hechte team van ervaren uitvaartverzorgers, ondersteunt Tessa Hendriks u in een periode van rouw en verlies.

Betrokken uitvaartondernemer uit Huissen

Onze betrokkenheid als uitvaartondernemer in Huissen is groot en onze benadering is uiterst persoonlijk. U heeft altijd te maken met een vaste contactpersoon die u begeleidt gedurende het hele proces. Samen zetten we de juiste stappen, in alle rust, naar een mooi en waardig afscheid. Zo zal een afscheid meer worden dan dat: het wordt een troostrijke herinnering.

Als uitvaartondernemer in Huissen hebben wij een eigen uitvaartcentrum. Naast de Zandse Kerk is ‘Bloesem: huis van afscheid’ gelegen. Dit sfeervolle en kleinschalige uitvaartcentrum is een warme plek om op uw eigen wijze afscheid te nemen. Bloesem biedt een rouwkamer en een zogeheten ’24-uurskamer’ waar u als nabestaande zelf een sleutel van ontvangt. Zo kunt u op ieder moment uw overleden dierbare bezoeken. Op deze manier denken wij graag als uitvaartondernemer Huissen met u mee: het gaat immers om uw afscheid.

Ook in de keuze van de locatie adviseren wij u graag. Wij kunnen in ieder crematorium en op iedere begraafplaats terecht. Maar wellicht past een alternatieve locatie, zoals De Valom of De Buitenpoort, u beter. Wij hebben als uitvaartondernemer in Huissen goede contacten met deze locaties, waar zeer sfeervolle ceremonies kunnen worden georganiseerd voor elke groepsgrootte.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een persoonlijke uitvaart? Wilt u meer informatie over de kosten? Wij staan u graag ter woord. Het is altijd mogelijk om in een vrijblijvend kennismakingsgesprek uw wensen in kaart te brengen. Het kan u en uw naasten duidelijkheid en rust geven. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn dag en nacht persoonlijk bereikbaar via: 026- 20 22 388.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 026- 20 22 388

Wij stellen ons graag aan je voor…


Tessa Hendriks | Lees meer


Paula Meijer | Lees meer


Mieke Sanders | Lees meer


Richard Rikken | Lees meer