Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

'Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan'

Neem gerust contact met ons op

Ons nazorgteam

‘Al dat regelwerk na het overlijden… daar zit ik nu echt niet op te wachten…’

Afscheid nemen stopt niet na de uitvaart. Er moet vaak veel geregeld worden om de nalatenschap af te wikkelen. Instanties moeten over het overlijden worden geïnformeerd, soms moet een huis worden verkocht en hoe zat het ook alweer met erfrecht?

Aster uitvaartzorg heeft een nauwe samenwerking met nalatenschapscoach Wendy Rutjes. Families voor wie wij een uitvaart verzorgen kunnen een kosteloos adviesgesprek aangaan met Wendy. Vaak wordt in één gesprek al heel veel duidelijk en kan Wendy je op weg helpen. Maar mocht meer begeleiding nodig zijn, dan behoort dat natuurlijk ook de mogelijkheden.

‘Mijn leven staat stil maar de wereld draait door… hoe kom ik verder nu mijn partner is overleden?’

Na een uitvaart komen niet alleen praktische of fiscale zaken aan de orde, maar ook op emotioneel vlak gebeurt er veel. Als je tegen muren oploopt in het proces van verliesverwerking kan een gesprek met een professional helpen. Binnen Aster is Saskia Verkade werkzaam als verliesverwerkingscoach. Zij biedt een luisterend oor en handvatten die soms zo welkom zijn in een periode van rouw. Mocht hier behoefte aan zijn, dan wordt een eerste sessie met Saskia kosteloos aangeboden, als onderdeel van onze dienstverlening.

Binnenkort volgt op deze website meer informatie over Saskia. Mocht je al eerder in contact willen komen met haar, neem dan gerust contact met ons op via: 06- 412 111 99.

Wil je meer te weten komen over Wendy of Saskia? Neem gerust een kijkje op hun persoonlijke websites. Wendy en Saskia houden beiden kantoor in ons uitvaartcentrum in Elst, dus een afspraak plannen is ook altijd mogelijk.

Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact opnemen met Wendy via https://oikonomia.nu/contact/

Wij stellen ons graag aan je voor…

Tessa Hendriks | Lees meer

Paula Meijer | Lees meer

Richard Rikken | Lees meer

Petra Verhaaf | Lees meer