Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

'Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan'

Neem gerust contact met ons op

Ons nazorgteam

‘Al dat regelwerk na het overlijden… daar zit ik nu echt niet op te wachten…’

Afscheid nemen stopt niet na de uitvaart. Er moet vaak veel geregeld worden om de nalatenschap af te wikkelen. Instanties moeten over het overlijden worden geïnformeerd, soms moet een huis worden verkocht en hoe zat het ook alweer met erfrecht?

Aster uitvaartzorg heeft een nauwe samenwerking met nalatenschapscoach Wendy Rutjes. Families voor wie wij een uitvaart verzorgen kunnen een kosteloos adviesgesprek aangaan met Wendy. Vaak wordt in één gesprek al heel veel duidelijk en kan Wendy je op weg helpen. Maar mocht meer begeleiding nodig zijn, dan behoort dat natuurlijk ook de mogelijkheden.

‘Mijn leven staat stil maar de wereld draait door… hoe kom ik verder nu mijn partner is overleden?’

Na een uitvaart komen niet alleen praktische of fiscale zaken aan de orde, maar ook op emotioneel vlak gebeurt er veel. Als je tegen muren oploopt in het proces van verliesverwerking kan een gesprek met een professional helpen. Aster uitvaarzorg werkt nauw samen met verschillende verliesverwerkingscoachen en therapeuten.

We kunnen je gericht adviseren en doorverwijzen naar diverse therapeuten of coaches, die je precies bijstaan daar waar je dat nodig hebt. Ook wanneer deze behoefte pas veel later dan de uitvaart ontstaat, kan je altijd bij ons terecht voor advies. In ons uitvaartcentrum hebben we een aparte spreekkamer om in alle rust in gesprek te kunnen gaan.

Soms helpt het om gemis samen te delen. Daarom organiseert Aster uitvaartzorg in november 2020 een Herinneringsavond. Op de pagina ‘Nieuws’ volgt te zijner tijd meer informatie hierover.

Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact opnemen met Wendy via https://oikonomia.nu/contact/

Wij stellen ons graag aan je voor…


Tessa Hendriks | Lees meer


Paula Meijer | Lees meer


Mieke Sanders | Lees meer


Richard Rikken | Lees meer