‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Nazorg

De mensen van voorbij, zij blijven met ons leven.
De mensen van voorbij, ze zijn met ons verweven.

In de liefde, in verhalen die wij zo graag herhalen.
In bloemengeuren, in een lied dat opklinkt uit verdriet.’

(Hanna Lam)

Onze begeleiding stopt niet nadat de uitvaart is afgerond. Nazorg vormt een belangrijk én kosteloos onderdeel van onze dienstverlening, omdat we het een vanzelfsprekendheid vinden dat we u bijstaan waar u dat nodig heeft.

Enkele weken na de uitvaart komen we graag nog eens persoonlijk bij u langs om de uitvaart na te bespreken. Samen kijken we terug op het afscheid en ronden we een intense periode af.

Voor de regelzaken die wellicht op u afkomen na het overlijden, hebben wij een handige checklist voorhanden die u als leidraad kunt gebruiken.

Bovendien werkt Aster uitvaartzorg nauw samen met Wendy Rutjes van Oikonomia Financiële Zorg. Wendy is registerexecuteur en gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschappen, in de ‘regelzaken’ die op nabestaanden afkomen na een overlijden. Wendy houdt kantoor in het uitvaartcentrum van Aster. Alle families die Aster begeleidt, worden een kosteloos oriënterend adviesgesprek aangeboden met Wendy.

Zo kunnen wij, afhankelijk van uw behoeften, adviseren en ondersteunen in zaken waar u tegenaan loopt: zowel praktisch als emotioneel. Geen vraag is ons vreemd en we blijven ook ná de uitvaart altijd voor u klaarstaan.