‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Crematorium Moscowa

Afscheid nemen van een dierbare overledene kan binnen regio Arnhem in crematorium Moscowa. Aster uitvaartzorg kan u de zorg uit handen nemen door een passende uitvaart te verzorgen in crematorium Moscowa.

Zoals ieder mens uniek is, zo behoort ieder afscheid dat ook te zijn: Aster uitvaartzorg zet zich met hart en ziel in om een afscheid tot een dankbare herinneringen te laten worden.

Tessa Hendriks is het vaste gezicht van Aster uitvaartzorg. Samen met een klein, hecht team van uitvaartverzorgers verzorgen wij uitvaarten in onder meer crematorium Moscowa. Wij voeren onze diensten zelf uit: u heeft altijd te maken met één vast contactpersoon.

Vanuit alle rust wordt er, in nauw overleg met nabestaanden, toegewerkt naar een uitvaart die past bij uw wensen én budget. Ongeacht of u verzekerd bent: wij verzorgen een crematie geheel op maat.

Via onze site kunt u, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen. Zo krijgt u in één oogopslag een overzicht van de kosten.

Uiteraard staan we u ook graag persoonlijk te woord. U kunt ons op ieder gewenst moment bereiken via 026- 20 22 388.

Mocht u prijs stellen op een kennismaking, laat het ons gerust weten. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.