Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

'Een afscheid als troostrijke herinnering'

Neem gerust contact met ons op

Bloesem: huis van afscheid (Huissen)

Aster uitvaartzorg heeft in Huissen, gemeente Lingewaard, een eigen uitvaartcentrum in beheer, onder de naam: ‘Bloesem: huis van afscheid’. Dit kleinschalige en sfeervolle uitvaartcentrum is gelegen naast de ‘Zandse Kerk’.

Bloesem is een huiselijke plek waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbare. Een overledene kan worden opgebaard in onze rouwkamer en er is alle tijd en ruimte voor de nabestaanden om een bezoek te brengen.

Ons uitvaartcentrum is uniek te noemen vanwege de bijzondere sfeer: men ervaart het als een rustgevende, warme plek die huiselijk aandoet. Het karakter van de kerk, in combinatie met eigentijdse elementen maakt Bloesem tot een bijzondere locatie. Bovendien bieden we de mogelijkheid om een eigen sleutel te ontvangen van de rouwkamer. Zo kunnen nabestaanden op elk moment de overledene bezoeken, in plaats van op afgesproken tijden. De rouwkamer kan bovendien ‘eigen’ gemaakt worden met persoonlijke foto’s of spullen. De achtergelegen tuin is een rustgevende plek waar nabestaanden zich even terug kunnen trekken.

Bloesem biedt bovendien een grote rouwkamer, welke dienst kan doen bij condoleances of een afscheidsceremonie. Hierbij is het mogelijk om eigen muziek af te spelen en beeldmateriaal te vertonen. Uiteraard kan de catering ook worden verzorgd, geheel in samenspraak met nabestaanden. Van een kopje koffie tot een luxe lunch of een borrel: de mogelijkheden hierin zijn breed en naar wens te realiseren.

Door Bloesem kan Aster u helemaal ontzorgen in een periode van rouw: zowel in het verzorgen van een passende uitvaart als in het bieden van een rustgevend huis van afscheid.

Meer informatie vindt u op www.bloesem-uitvaartcentrum.nl

Wij stellen ons graag aan je voor…


Tessa Hendriks | Lees meer


Paula Meijer | Lees meer


Mieke Sanders | Lees meer


Richard Rikken | Lees meer