‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Begraafplaats Heidepol

Aster uitvaartzorg verzorgt met liefde uitvaarten op natuurbegraafplaats Heidepol. Deze vorm van begraven, het zogeheten ‘natuurbegraven‘ is enorm in opkomst. Het overleden lichaam wordt teruggeven aan de natuur en zal geheel opgaan in dit prachtige natuurgebied. Begraafplaats Heidepol is een uitgestrekte begraafplaats waar een eigen plek kan worden uitgekozen, in het bos of heideveld. De graven die worden uitgegeven, hebben een eeuwige grafrust: dat betekent dat de kosten van de grafrechten slechts eenmaal hoeven te worden voldaan. Een graf op Heidepol is voor eeuwig: nabestaanden worden dus niet voor extra kosten of onderhoudsverplichtingen gesteld.

Indien u kiest voor een begrafenis op Heidepol, kunt u contact opnemen met Aster uitvaartzorg om de uitvaart te regelen.

Door te luisteren naar uw wensen, werken we samen met u stapsgewijs toe naar een waardevol afscheid. Alle facetten van de uitvaart worden uitgebreid met u besproken: u heeft hierin volledig de regie in handen.

Met ons kleine en hechte team verzorgen wij op begraafplaats Heidepol een afscheid als weerspiegeling van de overledene, en dat wat hij of zij voor de nabestaanden heeft betekent. Onze werkwijze is warm, betrokken en oprecht te noemen. Het is tevens mogelijk om hier de afscheidsceremonie te organiseren: Aster uitvaartzorg kan u hierin begeleiden. Wij kunnen desgewenst tevens de catering verzorgen na afloop van de begrafenis.

Bent u benieuwd naar de kosten van een uitvaart op begraafplaats Heidepol? U kunt ons op ieder gewenst moment benaderen voor een vrijblijvend gesprek of prijsopgave.

Via deze website kunt u tevens direct een begroting opvragen. Zo heeft u op korte termijn een overzicht van de tarieven.

Aster uitvaartzorg is 24 uur per dag bereikbaar via nummer 026- 20 22 388.