‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Aster Uitvaartcentrum Bemmel

Aster Uitvaartcentrum Bemmel is een sfeervol en huiselijke afscheidslocatie in het centrum van Bemmel. Naast de Theaterkerk en naast de begraafplaats, bevindt zich Aster Uitvaartcentrum Bemmel. Een serene plek waar huiselijkheid voelbaar is en de sfeer gemoedelijk en rustgevend. Er is alle gelegenheid om op eigen wijze afscheid te nemen, mede door de zogeheten ‘sleutelkamers’. Van deze afscheidskamers kunnen nabestaanden een eigen sleutel ontvangen. Dat betekent dat men altijd langs kan gaan, zonder afspraak en op ieder moment van de dag. Aster Uitvaartcentrum Bemmel vormt zo voor nabestaanden een vertrouwde eigen plek, die voelt als thuis.

Het is tevens mogelijk om in Aster Uitvaartcentrum Bemmel een openbare condoleance te organiseren. Uiteraard kan hierbij een kopje koffie of thee worden geschonken. Bij grote groepen wordt een directe doorgang naar de Theaterkerk gevormd, waar men samen kan komen en ook koffie en thee kan worden geschonken.

De ontvangstruimte van Aster Uitvaartcentrum Bemmel is tevens in te richten als ruimte waar een afscheidsceremonie kan plaatvinden in kleine setting. Uiteraard is het ook mogelijk om de uitvaart op een andere locatie naar keuze te verzorgen, zoals de Theaterkerk, het Wapen van Bemmel, het nieuwe crematorium in Bemmel of ons eigen kleinschalige crematorium in Heteren.

Zo biedt Aster Uitvaartcentrum Bemmel vele mogelijkheden voor een afscheid als een weerspiegeling van een geliefd leven.