‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Afscheid nemen

‘De mensen van voorbij, zij blijven met ons leven.
De mensen van voorbij, ze zijn met ons verweven.

In de liefde, in verhalen
die wij zo graag herhalen.

In bloemengeuren, in een lied
dat opklinkt uit verdriet.’

(Hanna Lam)

Het laatste afscheid van een overledene zijn de laatste ogenblikken samen. Het is een moment waarop de tijd even stil staat om samen terug te blikken op het leven, te herinneren en troost te vinden bij elkaar. Afscheid nemen is een eenmalige gelegenheid, en daarom is het van groot belang dat alles klopt. In vorm en inhoud moeten alle facetten van de uitvaart zodanig gekozen worden dat afscheid een unieke en waardevolle herinnering wordt. Aster uitvaartzorg kan u hierin begeleiden: vanuit een grote deskundigheid en een warme benadering.

Ieder mens is uniek, en daarom is het belangrijk dat ieder afscheid een unieke kleur krijgt. Dat kan op de meest uiteenlopende wijzen. Veel uitvaartdiensten vinden plaats in een aula of kerkgebouw. Maar tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk. Er bestaan diverse uitvaartrituelen die uiting geven aan gevoelens van gemis, maar gezien het persoonlijke karakter van een uitvaart zijn alle rituelen en vormen denkbaar. Aster uitvaartzorg denkt graag met nabestaanden mee in het vormgeven hiervan.

Van een intiem afscheid in de huiskamer, tot een ceremonie in een favoriet restaurant of in een boomgaard…. Geen enkele wens is vreemd: u kunt rustig aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat. De mogelijkheden zijn tegenwoordig ongekend, en wij denken graag met u mee. Samen zullen we er alles aan doen om het afscheid tot een dankbare beleving te maken, geheel in stijl en afgestemd op uw wensen.

Via onze website kunt u direct een vrijblijvende prijsopgave vragen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen: wij zijn dag en nacht bereikbaar.