‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartverzorging Lingewaard

Aster uitvaartverzorging is een kleinschalige en ruim ervaren uitvaartonderneming, werkzaam in Lingewaard en omgeving. Wij zijn een lokaal en vertrouwd gezicht: met een klein en hecht team verzorgen wij uitvaarten die elk uniek van kleur zijn.

De uitvoering van de uitvaart hebben we geheel in eigen hand en besteden wij niet uit: alle werkzaamheden worden van A tot Z zelf uitgevoerd. Door deze stijl van werken kunnen wij nauw betrokken zijn bij nabestaanden, en hebben zij te maken met één vast aanspreekpersoon.

De uitvaart naar uw wens en budget

Als betrokken uitvaartonderneming denken wij graag met nabestaanden mee in het vormgeven van een passend afscheid in regio Lingewaard. Vanuit alle rust wordt er, samen met de nabestaanden, toegewerkt naar een uitvaart die aansluit bij ieders wensen.

De tarieven die daarbij gehanteerd worden zijn transparant en eerlijk. Aster uitvaartverzorging Lingewaard kan voor ieder budget een passend afscheid verzorgen.

Op de website kunt u meer informatie vinden over Aster uitvaartverzorging, de visie en werkwijze. Het is tevens mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Mocht u het prettig vinden om eens persoonlijk kennis te maken met ons, dan kunt u op ieder gewenst moment contact opnemen via het nummer 0481- 766 530 of 06 – 412 111 99.

Natuurlijk verzorgen wij ook uitvaarten in Nijmegen, Elst en Bemmel.