‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartverzorging Elst

Tessa Hendriks

Aster uitvaartverzorging Elst is een kleinschalige en betrokken uitvaartonderneming, die voor u een uitvaart kan regelen met een unieke kleur. Want zoals ieder mens uniek is, zo hoort ieder afscheid dat ook te zijn.

Vanaf het moment van overlijden staan we voor u klaar en nemen we alle tijd en de rust om te luisteren naar uw wensen. Aster uitvaartverzorging Elst regelt de uitvaart zoals u dat wilt en naar uw budget.

Via deze website kunt u kennis maken met Aster uitvaartverzorging Elst, met onze visie, werkwijze en specialisaties.

Uit de regio

Ook kunt u diverse referenties nalezen van nabestaanden voor wie wij een uitvaart hebben mogen verzorgen in regio Elst. Aster uitvaartverzorging is in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart: op deze site kunt u diverse beoordelingen nalezen.

U kunt bij ons terecht, ongeacht of u een uitvaartverzekering heeft. U bent vrij in de keuze welke ondernemer een uitvaart gaat verzorgen.

Aster uitvaartverzorging kan de kosten rechtstreeks met de verzekeraar verrekenen. Als kleinschalige begrafenisondernemer in Elst kunnen wij scherpe en eerlijke tarieven hanteren.

Via deze site kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt een offerte binnen 24 uur van ons verwachten. Uiteraard kunnen wij desgewenst ook bij u langs komen om, geheel zonder verplichting, de mogelijkheden te bespreken.

Altijd bereikbaar

U kunt uitvaartverzorger Tessa Hendriks bereiken via nummer 0481 – 766 530  / 06-412 111 99 of via het emailadres info@aster-uitvaartzorg.nl.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor al uw vragen en het melden van een overlijden.

Natuurlijk verzorgen wij ook uitvaarten in Nijmegen, Lingewaard en Bemmel.