‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Uitvaartondernemer Arnhem

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige en ruim ervaren uitvaartondernemer die in regio Arnhem unieke uitvaarten verzorgt. Een persoonlijke en warme benadering is ons uitgangspunt.

Tessa Hendriks is het vaste gezicht van Aster. Met een klein en hecht team verzorgen wij uitvaarten die geheel afgestemd zijn op de wens én het budget van nabestaanden.

De uitvoering van de uitvaart hebben we geheel in eigen hand: alle werkzaamheden worden van A tot Z zelf uitgevoerd. Door deze werkwijze wordt niet alleen de betrokkenheid sterk vergroot, maar hebben nabestaanden tevens te maken met één vast aanspreekpersoon.

Betrokken uitvaartondernemer uit Arnhem

Als betrokken uitvaartondernemer in Arnhem denken wij graag met nabestaanden mee in het vormgeven van een passend afscheid.

Vanuit alle rust wordt er, samen met de nabestaanden, toegewerkt naar een waardig afscheid. De tarieven die daarbij gehanteerd worden zijn transparant en eerlijk, en onze werkwijze is informeel en oprecht te noemen.

Op deze website kunt u meer informatie vinden over Aster uitvaartzorg, de visie en werkwijze. Het is tevens mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Mocht u het prettig vinden om eens persoonlijk kennis te maken met ons, dan kunt u op ieder gewenst moment contact opnemen via het nummer 06 – 412 111 99.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 06 – 412 111 99