Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

Een afscheid als troostrijke herinnering

Neem gerust contact met ons op

Over ons

Iets wezenlijks voor mensen kunnen betekenen, dat is mijn drijfveer‘ – Tessa Hendriks

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige en betrokken uitvaartonderneming. Tessa Hendriks is eigenaresse en het vaste gezicht van Aster. Door de groei van de onderneming heeft Tessa een prettig, hecht team van uitvaartspecialisten om haar heen verzameld die haar ondersteunen in het verzorgen van unieke uitvaarten.

Tessa is in 2013 in de uitvaartbranche gaan werken, nadat ze drie studies had afgerond. Nadat ze afstudeerde op het onderwerp ‘uitvaartrituelen’ begeleide Tessa al gauw haar eerste uitvaart. De ervaring was onvergetelijk: om zo van waarde te kunnen zijn voor mensen in een periode van rouw en verdriet, motiveerde Tessa om haar hart te volgen. Aster uitvaartzorg werd opgericht in het voorjaar van 2014 en werd al gauw een vertrouwd begrip in de regio.

Inmiddels heeft Tessa, ondersteunt door een klein, vast team van collega’s vele uitvaarten mogen verzorgen. Onze kracht wordt gevormd door onze persoonlijke benadering en alle tijd en rust die in acht worden genomen in het vormgeven van een afscheid.

Aster uitvaartzorg is gespecialiseerd in het begeleiden en ontwerpen van zeer persoonlijke afscheidsceremonies. Door middel van passende muziek, verhalen en beelden wordt het afscheid een indrukwekkend en warm eerbetoon aan de overledene.

Begin 2016 leidde de persoonlijke benadering tot de certificering ´Keurmerk Persoonlijke Uitvaart´. Onder het kopje ´keurmerk´ vindt u hier meer informatie over, evenals diverse beoordelingen van nabestaanden.

Eind 2016 opende Aster uitvaartzorg een tweede vestiging in Huissen, met een eigen uitvaartcentrum onder de naam ‘Bloesem: huis van afscheid’. Voor meer informatie verwijzen wij u naar Ons uitvaartcentrum.

Is uw interesse gewekt? U kunt ons op ieder moment bereiken: wij staan u dag en nacht persoonlijk te woord. Het is altijd mogelijk om een persoonlijk en vrijblijvende afspraak te maken om uw vragen en wensen door te nemen. Wij zijn er voor ú.

Uitvaartmogelijkheden

Begrafenis met opbaring in uitvaartcentrum

Een afscheid in een uitvaartcentrum naar keuze. Samen werken we toe naar een passende en waardevolle begrafenis.

meer...

Begrafenis met thuisopbaring

Thuis afscheid nemen, in alle rust en een vertrouwde omgeving.

meer...

Crematie met opbaring in uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een sfeervol uitvaartcentrum, als voorbereiding op een waardige crematieplechtigheid.

meer...

Crematie met thuisopbaring

De laatste momenten samen: Aster uitvaartzorg verzorgt met liefde een thuisopbaring in een ruimte naar uw wens.

meer...