Marjolijn Wilting

Uitvaartassistente en gastdame

Mijn naam is Marjolijn Wilting. Ik woon samen met mijn man Gerard in het bruisende Huissen. Wij zijn samen de trotse ouders van een dochter en een zoon.

De uitvaartbranche heeft altijd al mijn interesse gehad.
Ik heb jarenlang avondwakes verzorgd en begeleid nu een rouwgroep. Na het plotselinge overlijden van onze zoon is mij nog duidelijker geworden hoe belangrijk dat allerlaatste stukje is. En hoe graag ik daar een steentje aan zou willen bijdragen. Je kunt het verdriet niet wegnemen maar een waardevol afscheid wat vooral past bij de overledene is zo ontzettend belangrijk voor het rouwproces. Na het overlijden van mijn moeder ben ik in contact gekomen met Tessa, zij verzorgde haar uitvaart. Ik was direct onder de indruk van haar manier van werken en de warme en persoonlijke begeleiding tijdens deze zo belangrijke periode. Ik dacht, dit is het, hier ligt mijn hart en hier zou ik heel graag willen werken! Er volgde al snel een gesprek met als resultaat een prachtige baan. Het is zo fijn mensen in deze moeilijke periode bij te mogen staan, in welke vorm dan ook.

Ik ben uitvaartassistente, gastdame en begeleid condoleances en rouwbezoeken. Dit alles doe ik met heel veel liefde en passie! Zo zorgen wij als team voor een mooi, warm, maar vooral persoonlijk afscheid.