Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

'Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan'

Neem gerust contact met ons op

Marieke Hendriks

Mijn naam is Marieke Hendriks en woon samen met mijn man en onze 2 zonen in Elst.

Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Aster uitvaartzorg. Tot mijn werkzaamheden behoren administratieve taken, uitvaartassistente, gastvrouw, koffiedame en verder ben ik inzetbaar waar nodig. Kortom: een veelzijdige en uitdagende functie.

Hiervoor heb ik met veel plezier ruim 20 jaar in de detailhandel gewerkt.                       

Nadat ik in september 2019 stopte in de detailhandel had ik tijd genoeg om na te denken wat ik nou precies zou willen, ik wilde een beroep waarin je van betekenis kan zijn voor een ander.

Toen Tessa haar uitvaartcentrum begon in Elst was mijn interesse meteen gewekt, dit is hoe uitvaartzorg hoort te zijn! Warm, betrokken, liefdevol, respectvol, professioneel en perfectionistisch.

De interesse was gewekt en liet me eigenlijk niet meer los, wat uiteindelijk resulteerde in een sollicitatiegesprek. Tijdens het gesprek vielen voor mij alle puzzelstukjes op zijn plek, dit is wat ik wilde en wat bij me past.

Bij Aster voel ik me als een vis in het water. We werken in een fijn team waarin we precies weten wat we aan elkaar hebben en samen dezelfde instelling hebben; mensen zó begeleiden op de reis naar de uitvaart, dat alle zorg hun uit handen wordt genomen en dat er samen wordt gewerkt naar een mooie blijvende herinnering.

Het is achteraf heel fijn om te horen van de nabestaanden dat alles naar wens is verlopen, dat ik daar mijn steentje aan bij hebt kunnen dragen: dit is waar ik het voor doe!

Wij stellen ons graag aan je voor…


Tessa Hendriks | Lees meer


Paula Meijer | Lees meer


Mieke Sanders | Lees meer


Richard Rikken | Lees meer