Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

Een afscheid als troostrijke herinnering

Neem gerust contact met ons op

Ons uitvaartcentrum

Wanneer een opbaring thuis niet gewenst of mogelijk is, kan worden gekozen voor een uitvaartcentrum. Aster uitvaartzorg is bekend met vele uitvaartcentra in de regio en kan de opbaring verzorgen in een uitvaartcentrum naar keuze.

Ook heeft Aster een eigen uitvaartcentrum in beheer, onder de naam: ‘Bloesem: huis van afscheid’. Dit kleinschalige en sfeervolle uitvaartcentrum is gelegen in Huissen, naast de ‘Zandse Kerk’. Begin 2020 zal Aster ook in Elst een eigen uitvaartcentrum openen.

Bloesem is een huiselijke plek waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbare. Een overledene kan worden opgebaard in onze rouwkamer en er is alle tijd en ruimte voor de nabestaanden om een bezoek te brengen.

Ons uitvaartcentrum is uniek te noemen vanwege de bijzondere sfeer: men ervaart het als een rustgevende, warme plek die huiselijk aandoet. Het karakter van de kerk, in combinatie met eigentijdse elementen maakt Bloesem tot een bijzondere locatie. Bovendien bieden we de mogelijkheid om een eigen sleutel te ontvangen van de rouwkamer. Zo kunnen nabestaanden op elk moment de overledene bezoeken, in plaats van op afgesproken tijden. De rouwkamer kan bovendien ‘eigen’ gemaakt worden met persoonlijke foto’s of spullen. De achtergelegen tuin is een rustgevende plek waar nabestaanden zich even terug kunnen trekken.

Bloesem biedt bovendien een grote rouwkamer, welke dienst kan doen bij condoleances of een afscheidsceremonie. Hierbij is het mogelijk om eigen muziek af te spelen en beeldmateriaal te vertonen. Uiteraard kan de catering ook worden verzorgd, geheel in samenspraak met nabestaanden. Van een kopje koffie tot een luxe lunch of een borrel: de mogelijkheden hierin zijn breed en naar wens te realiseren.

Door Bloesem kan Aster u helemaal ontzorgen in een periode van rouw: zowel in het verzorgen van een passende uitvaart als in het bieden van een rustgevend huis van afscheid.

Meer informatie vindt u op www.bloesem-uitvaartcentrum.nl

Uitvaartmogelijkheden

Begrafenis met opbaring in uitvaartcentrum

Een afscheid in een uitvaartcentrum naar keuze. Samen werken we toe naar een passende en waardevolle begrafenis.

meer...

Begrafenis met thuisopbaring

Thuis afscheid nemen, in alle rust en een vertrouwde omgeving.

meer...

Crematie met opbaring in uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een sfeervol uitvaartcentrum, als voorbereiding op een waardige crematieplechtigheid.

meer...

Crematie met thuisopbaring

De laatste momenten samen: Aster uitvaartzorg verzorgt met liefde een thuisopbaring in een ruimte naar uw wens.

meer...