Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

Een afscheid als troostrijke herinnering

Neem gerust contact met ons op

Richard Rikken

Ik ben Richard Rikken, woon samen met mijn vrouw Tessa en onze vijf kinderen in Elst. Mijn motivatie om bij Aster uitvaartzorg te gaan werken was (en is) in mijn geval een geluk bij een ongeluk. Nadat ik mijn oorspronkelijke vak in de bouwwereld na een bedrijfsongeval vaarwel moest zeggen, was het tijd voor een nieuwe stap. Ik volgde de ontwikkelingen binnen Aster nauwgezet en raakte steeds meer betrokken bij de werkzaamheden die Tessa verrichtte. Door de groei van Aster ging ik op de achtergrond wat taken uitvoeren. Dit beviel heel goed. Het intrigeerde me hoezeer je van betekenis kunt zijn voor mensen, de kleinste dingen zijn soms van het grootste belang.

Binnen Aster richt ik mij voornamelijk op veel regelzaken die bij een uitvaart nodig zijn; op de achtergrond zorg ik ervoor dat alle formaliteiten perfect geregeld zijn. Daarnaast assisteer ik bij uitvaarten en ben ik veel aanwezig als gastheer in onze uitvaartcentra,

Waar ik ooit riep dat dit vak nooit wat voor mij zou zijn, heeft het leven mij geleerd dat je je soms in jezelf kunt vergissen. Of liever gezegd, dat je jezelf soms nóg beter leert kennen. Nu weet ik dat dit werk bij mij past, als mensen-mens vind ik het een eer om er te zijn wanneer het zó hard nodig is. Ik hoop me nog vele jaren binnen Aster in te kunnen zetten.

Uitvaartmogelijkheden

Begrafenis met opbaring in uitvaartcentrum

Een afscheid in een uitvaartcentrum naar keuze. Samen werken we toe naar een passende en waardevolle begrafenis.

meer...

Begrafenis met thuisopbaring

Thuis afscheid nemen, in alle rust en een vertrouwde omgeving.

meer...

Crematie met opbaring in uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een sfeervol uitvaartcentrum, als voorbereiding op een waardige crematieplechtigheid.

meer...

Crematie met thuisopbaring

De laatste momenten samen: Aster uitvaartzorg verzorgt met liefde een thuisopbaring in een ruimte naar uw wens.

meer...