Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

'Een afscheid als troostrijke herinnering'

Neem gerust contact met ons op

Mieke Sanders Uitvaart en Aster uitvaartzorg gaan samen verder

08-02-2021
Mieke Sanders Uitvaart en Aster uitvaartzorg gaan samen verder

Mieke Sanders Uitvaart wordt onderdeel van Aster uitvaartzorg. Mieke Sanders en Tessa Hendriks, eigenaresse van Aster, gaan de krachten bundelen.

Mieke zal vanuit haar ruime expertise en liefde voor het vak, uitvaarten gaan begeleiden binnen Aster uitvaartzorg. Mieke wordt hierin ondersteund door het hechte team van Aster en zal, net als voorheen, dagelijks klaarstaan voor families in tijden van rouw en verlies. Tessa is blij met Mieke als collega binnen haar team. Aster uitvaartzorg is sinds zeven jaar een vertrouwd begrip in de regio en opende in maart 2020 haar eigen uitvaartcentrum aan de Kokkeland in Elst. Toen voegde Paula Meijer zich als uitvaartleidster toe aan het team van Aster. In Huissen beheert Aster het uitvaartcentrum ‘Bloesem: huis van afscheid’.

Persoonlijke aandacht en de tijd voor ieders verhaal en ideeën vormen de basis bij de uitvaarten die wij verzorgen. Families worden door één en dezelfde uitvaartleider begeleid en samen doen wij er alles aan om het afscheid tot een troostrijke herinnering te maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u nader kennismaken met Tessa, Paula of Mieke? Neem gerust contact met ons op, we zijn dag en nacht persoonlijk bereikbaar.

www.aster-uitvaartzorg.nl Telnr: 0481 – 766 530 / 026- 20 22 388


Reageer op dit artikel