‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Inspiratiemarkt ‘Afscheid’

Een uitvaartkist of kleurige wikkeldoek? Een loopkoets of rouwauto? Koffie of een borrel? Uitvaarten zijn vandaag de dag persoonlijker dan ooit. Op zondag 25 juni organiseert Aster uitvaartzorg, in samenwerking met Stichting de Zandse Kerk, een inspiratiemarkt rondom afscheid. Van 13.00 u tot 17.00 uur bent u welkom in de Zandse Kerk in Huissen, aan de Van Wijkstraat 33. Loop gerust even binnen om u te laten informeren over de vele mogelijkheden die er zijn.

Geen afscheid is meer hetzelfde. Tessa Hendriks, eigenaresse van Aster uitvaartzorg en Bloesem: huis van afscheid , merkt dit dagelijks: “Mensen denken steeds bewuster na over de invulling van hun uitvaart. Ieder mens is uniek, dus ieder afscheid ook.

Dertig verschillende ondernemingen zullen zich op de inspiratiemarkt presenteren. Daarbij zijn vele lokale ondernemingen vertegenwoordigd. Denk daarbij aan een stijlvolle uitvaartbus, bijzondere gedenktekens, ECO-kisten, bloemsierkunst, foto- en videografie, een ‘zijligging-kist’, lijkwades en unieke urnen. Ook is er een notaris aanwezig om uw vragen te beantwoorden over erfrecht en nalatenschap. Het Donatuskoor uit Bemmel zal de middag opluisteren met twee korte concerten. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en heerlijke appeltaart van Droom. Zalencentrum De Valom draagt zorg voor een uitstekende catering.

Wees welkom en laat u inspireren. De entree is gratis. Graag tot ziens!

Meer informatie? Zie www.aster-uitvaartzorg, www.zandsekerk.nl of bel 026- 20 22 388