Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

'Een afscheid als troostrijke herinnering'

Neem gerust contact met ons op

De kosten van een uitvaart

Wat kost een uitvaart? Dat is een vraag die mensen steeds vaker stellen. Aster uitvaartzorg kan een helder antwoord geven op deze vraag. U bepaalt namelijk deels zelf wat de kosten van een uitvaart zijn. Op deze site vindt u diverse uitvaartmogelijkheden met prijsindicaties.

Ook stellen wij graag op basis van uw wensen stellen wij een unieke offerte op, uiteraard zonder enige verplichting. Zo heeft u op korte termijn een duidelijk overzicht van de kosten van een uitvaart.

Hieronder kunt u direct een offerte aanvragen. Wilt u liever een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden en kosten te bespreken? Dat is dat uiteraard ook mogelijk en komen we graag vrijblijvend bij u langs. U kunt ons dag en nacht bereiken voor het maken van een afspraak.

Onze tariefstelling is als kleine onderneming beduidend scherper dan bij grotere ondernemingen. Bovendien garanderen wij een zeer betrokken en persoonlijke benadering. Er is altijd slechts één contactpersoon die u ten dienste staat en de lijntjes zijn daardoor zeer kort. Hierdoor ontstaat er een vertrouwd gevoel en kunt u ervan op aan dat de uitvaart wordt vormgegeven zoals u dat wenst.

Offerte aanvraag

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Adresgegevens

Rouwkaarten

Zoja:

Keuze uitvaart

Opbaring overledene

Soort uitvaartkist

Afscheidsplechtigheid

Plaats van overlijden

Plaats van de uitvaart

Aantal aanwezigen

Soort graf

Condoleren na uitvaart

Kerkelijk voorganger

Uitvaartspreker

Uitvaartverzekering overledene

Aanvraag urgent

Overige wensen

[recaptcha size:compact]

Wij stellen ons graag aan je voor…

Tessa Hendriks | Lees meer

Paula Meijer | Lees meer

Richard Rikken | Lees meer

Petra Verhaaf | Lees meer