Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres

Een afscheid als troostrijke herinnering

Neem gerust contact met ons op

Crematie Arnhem

Het afscheid van een overledene kan plaatsvinden op ieder gewenste locatie, zo ook in de vorm van een crematie in Arnhem.

Aster uitvaartzorg staat u graag ter zijde in het verzorgen van een uitvaart in Arnhem, geheel volgens uw wensen. Of uw voorkeur nou uitgaat naar een kleine, intieme crematie of juist een grootschalige bijeenkomst: met ons hechte team van uitvaartleiders kunnen wij alle zorg uit handen nemen.

Als betrokken uitvaartondernemer denken wij graag met nabestaanden mee in het vormgeven van een passend afscheid. Vanuit alle rust wordt er, samen met de nabestaanden, toegewerkt naar een crematie die aansluit bij ieders wensen.

De tarieven die daarbij gehanteerd worden zijn transparant en eerlijk. Wij berekenen geen hoge marges over onze diensten. Een crematie hoeft op deze wijze geen kapitaal te kosten.

Via deze website kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen: zo krijgt u snel een helder beeld van de kosten van een crematie in Arnhem.

Mocht u dat prettig vinden, dan komen we graag -zonder enige verplichting- bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt uitvaartleider Tessa Hendriks bereiken via nummer 026- 20 22 388 of via email-adres info@aster-uitvaartzorg.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Uitvaartmogelijkheden

Begrafenis met opbaring in uitvaartcentrum

Een afscheid in een uitvaartcentrum naar keuze. Samen werken we toe naar een passende en waardevolle begrafenis.

meer...

Begrafenis met thuisopbaring

Thuis afscheid nemen, in alle rust en een vertrouwde omgeving.

meer...

Crematie met opbaring in uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een sfeervol uitvaartcentrum, als voorbereiding op een waardige crematieplechtigheid.

meer...

Crematie met thuisopbaring

De laatste momenten samen: Aster uitvaartzorg verzorgt met liefde een thuisopbaring in een ruimte naar uw wens.

meer...