‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Begrafenisondernemer Elst

´Het mooiste van het leven, zijn de sporen die je achterlaat als je weggaat´.

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige en ruim ervaren begrafenisondernemer uit Elst, die uitvaarten verzorgt in Elst en een brede regio. Wij staan dag en nacht klaar om nabestaanden te ondersteunen in een periode van rouw en verlies. Kleinschaligheid, een luisterend oor en een grote betrokkenheid vormen onze speerpunten.

Uit de regio

Tessa Hendriks, woonachtig in Elst,  is het vaste gezicht van Aster. Met een klein en hecht team verzorgen wij  als begrafenisondernemer in Elst unieke uitvaarten. De uitvoering van de uitvaart hebben we geheel in eigen hand: alle werkzaamheden worden van A tot Z zelf uitgevoerd.

Door deze werkwijze wordt niet alleen de betrokkenheid sterk vergroot, maar hebben nabestaanden tevens te maken met één vast aanspreekpersoon. Wij begeleiden en ondersteunen u waar nodig en zorgen er samen met u voor dat het afscheid een troostrijke herinnering wordt.

De uitvaart naar uw wens

Als betrokken begrafenisondernemer in Elst denken wij graag met nabestaanden mee in het vormgeven van een passend afscheid. Vanuit alle rust wordt er, samen met de nabestaanden, toegewerkt naar een uitvaart die aansluit bij ieders wensen. De inbreng van nabestaanden wordt gestimuleerd en gehoord: samen wordt toegewerkt naar een mooi en waardig afscheid.

De tarieven die daarbij gehanteerd worden zijn transparant en eerlijk, en onze werkwijze is informeel en oprecht te noemen. Indien er sprake is van een uitvaartverzekering, verrekenen wij de kosten rechtstreeks met de verzekeraar. Daar hoeven nabestaanden niets voor te doen.

24×7 bereikbaar

Op deze website is meer informatie te vinden over Aster uitvaartzorg, de visie en werkwijze. Het is tevens mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Mocht u het prettig vinden om eens persoonlijk kennis te maken met ons als begrafenisondernemer uit Elst, dan kunt u op ieder gewenst moment contact opnemen via het nummer 0481- 766 530 of 06- 412 111 99.