‘Nu je niet meer bent waar je was,
ben je overal waar wij zullen gaan’

Aster Uitvaartzorg en Crematorium FineVita: alles onder één vlag

Wanneer je te maken krijgt met een verlies, is het fijn om terug te kunnen vallen op betrokken begeleiding; een vertrouwd gezicht die er ís in de dagen dat je het zo hard nodig hebt. Tessa, Paula, Caroline en Mieke staan als uitvaartleidster dag en nacht klaar om ondersteuning te bieden en samen een uitvaart helemaal naar wens vorm te geven. Maar Aster Uitvaartzorg biedt nog meer dan dat. We kunnen je ontzorgen van A tot Z, zelf tot en met de crematie. Sinds het najaar van 2022 heeft Aster namelijk een eigen crematorium in beheer.

In het najaar van 2022 heeft Aster uitvaartzorg crematorium FineVita in Heteren overgenomen. Hiermee bieden wij, als enige zelfstandige uitvaartonderneming in de verre regio, een totaalconcept aan. Wij kunnen je hiermee compleet ontzorgen in een verdrietige tijd.

FineVita is het kleinste crematorium van Nederland en zeer geschikt om in besloten kring (tot 25 personen) afscheid te nemen. Wanneer elders een ceremonie en samenzijn heeft plaatsgevonden, bijvoorbeeld in één van onze sfeervolle uitvaartcentra, dan kan je ervoor kiezen om dit af te ronden met vertrek in kleine kring naar het crematorium. FineVita is hier een goede keuze voor: vanwege de kleinschalige sfeer in vergelijking met de ‘grote’ crematoria, de flexibiliteit (24/7 open) en relatief lage kosten. Bovendien tref je ook op het crematorium weer vertrouwde gezichten aan, omdat onze eigen medewerkers ook daar werkzaam zijn.

De uitvaartverzorging en crematie onder één vlag maken onze dienstverlening nog persoonlijker en helemaal gericht op de wensen die er zijn. Zo wordt een afscheid werkelijk uniek.


‘Omdat wij in alles werden ontzorgd,
was er alle ruimte voor rouw’
Fam. Peters, Elst