Aster Uitvaartzorg Facebook Aster Uitvaartzorg Twitter Aster Uitvaartzorg Emailadres
Aster Uitvaartzorg

Samen een mooi afscheid verzorgen

Neem gerust contact met ons op

Over ons

‘Iets wezenlijks voor mensen kunnen betekenen, dat is mijn drijfveer’
– Tessa Hendriks

Aster uitvaartzorg is een kleinschalige en betrokken uitvaartonderneming. Tessa Hendriks is het vaste gezicht van Aster en heeft samen met haar kleine, hechte team van uitvaartspecialisten de afgelopen jaren diverse uitvaarten mogen verzorgen.

Onze speerpunten worden gevormd door de brede achtergrond die Tessa heeft. Haar omscholing tot uitvaartbegeleider was namelijk de derde opleiding die ze voltooide.  De eerste studie volgde Tessa aan Hogeschool ArtEZ, faculteit theater. Door deze studie kan Tessa emoties vertalen in de vorm die past bij ieders wens.

Aster uitvaartzorg is gespecialiseerd in het begeleiden en ontwerpen van zeer persoonlijke afscheidsceremonies. Door middel van passende muziek, verhalen en beelden wordt het afscheid een indrukwekkend en warm eerbetoon aan de overledene.

Als tweede studie koos Tessa voor Religiewetenschappen, waar  ze afstudeerde op het onderwerp ´uitvaartrituelen´. Aangevuld met een bijscholing in uitvaartverzorging, was de ideale basis gelegd om Aster uitvaartzorg te starten.

Onze persoonlijke benadering heeft begin 2016 geleid tot de certificering ´Keurmerk Persoonlijke Uitvaart´. Onder het kopje ´keurmerk´ vindt u hier meer informatie over, evenals diverse beoordelingen van nabestaanden.

Is uw interesse gewekt? U kunt ons op ieder moment bereiken: wij staan u dag en nacht persoonlijk te woord. Het is altijd mogelijk om een persoonlijk en vrijblijvende afspraak te maken om uw vragen en wensen door te nemen. Wij zijn er voor ú.

Aster uitvaartzorg Tessa Hendriks

Uitvaartmogelijkheden

Begrafenis met opbaring in uitvaartcentrum

Een afscheid in een uitvaartcentrum naar keuze. Samen werken we toe naar een passende en waardevolle begrafenis.

meer...

Begrafenis met thuisopbaring

Thuis afscheid nemen, in alle rust en een vertrouwde omgeving.

meer...

Crematie met opbaring in uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een sfeervol uitvaartcentrum, als voorbereiding op een waardige crematieplechtigheid.

meer...

Crematie met thuisopbaring

De laatste momenten samen: Aster uitvaartzorg verzorgt met liefde een thuisopbaring in een ruimte naar uw wens.

meer...